top of page

Ben-Eih is een elfkoppig showorkest met blazerssectie. We brengen Rock & Roll-, soul- en swingcovers. Kwaliteit, dansbaarheid en stijl dragen wij hoog in het vaandel.

 

Melissa Grouwels: zang

PJ Steverlinck: gitaar

Lawrens Buyckx: piano 

Vier Buyckx: piano en keybord

Jan Janssens: drums

Johnny Jacobs: trompet

Frank Düring: sax

Albert Janssens: sax

Bart Gielen: sax

Stand inns

 

​Davy Geuns (sax)

Pieter Lamotte (trombone)

Gert Mertens (trompet)

Karl Zwinnen (drums)

 

Tien jaar geleden namen we  afscheid van Jos Steverlinck

Onderstaande fragmenten geven aan wie hij was en wat hij kon. We missen je Jos!

 

Presentatie website Ben-Eih (2002):

 

"Jos doceert Engels aan de hogeschool in Genk. Zijn zangprestaties bewijzen dat hij een krak is in z'n vak. De nummers worden niet alleen gezongen met een doorwinterd bluestimbre, ook the English pronuncatian is perfect. Zoals het een echt bluesman betaamt, bespeelt Jos vlotjes z'n vele mondharmonica’s. Kortom een rijk en ervaren muzikant met een waaier aan talenten."

 

Cold Chilly Woman (Roeselare)

 

Midnight Special  (Musicodroom Hasselt)

18-05-0
18-04-02
4-5-02
01-06-02
Belang van Limburg
Referenties

De band speelde ondertussen op het Moulin Rouge Festival (Tessenderlo), de Galabals van de studentenclubs Rechten en Letteren (Leuven), tijdens de Nederlandse Clash of the Coverbands (Eindhoven), de Zomeranimatie Diest (Grote Markt), het Weekendje Spiegeltent (Tielt-Winge), op Chirofuiven in Bekkevoort, Schulen en Noorderwijk, in de jeugdhuizen van Tielt, Schaffen en Winge. Ook de Aarschotse Feesten werden aangedaan. Sinds de uitbreiding van de blazerssectie worden ook regelmatig trouw- en bedrijfsfeetsen opgeluisterd.

 

 

"...Even zeggen dat ik gisteren OP EN TOP van jullie show genoten heb! De vele verschillende instrumenten en de interactie met het publiek gaven er zelfs nog een extraatje aan. Het smaakte naar meer..."

"...Wauw!! Muziek uit de oude doos, gebracht met jeugdige charme. Keep up the good work..."  

Vicky de Jonge

​"... Mooi optreden in De Panne gisteren. We hebben er zo dicht bij de Zee van genoten..."

Sophie

"...Ha Ben-eih!! 't Duurde effe, ma kheb jullie dan toch gevonden op het wereldwijde web. Kwou gewoon effe zeggen da 'k mij altijd goe amuseer als jullie er bij zijn. Ge swingt echt wel lekker en ge zorgt altijd dat er ne goeien ambiance ontstaat. Ben-eih, kwil gewoon zeggen: doe zo verder!! En tot de volgende! Rock on!!..."

​ 

"...Een beestig concert op het KieSel Rock Festival..."

Jelle

​"...Dikke merci voor heel Ben-eih voor hun spetterende optreden op het Galabal !! Dankzij jullie heb ik 2 dagen niet kunnen gaan (wegens overdadig shaken op schoenen die daar niet voor gemaakt zijn), maar het was het waard!...

Stephanie

​"...Het Lido-optreden gisteren was een kneukeltjewaardig succes. Ik ben dan ook blij dat we Ben-Eih hebben ingezet om iets gewichtigs als het einde der kringen te vieren, want geef toe, gewoon "een fuif" kan je gisteren moeilijk noemen. Chapeau en bedankt... "

Sara

"...Toen jullie bij de Nonnen mee 50 jaar humaniora zijn komen vieren heb ik mij bijna letterlijk doodgedanst... Jullie zijn fantastische muzikanten. Bedankt voor de leuke avond!..."  

Laura Swerts

"...Op het galabal van Letteren zag ik jullie voor het eerst performanen. Mijn heupen doen nog steeds pijn van het shaken :) schitterende set! , doe zo voort!!..."  ​

Maarten Gielkens

​"...kheb jullie zaterdag voor de eerste keer gehoord en jullie waren echt zaaaaaaaalig!!! Lang geleden da'k mij nog zo goed geamuseerd heb..."
Karen

 

bottom of page