top of page

Juryverslag M&L finale Clash of the Coverbands

In alle rondes voor deze BENELUX Grand Finale wist 6-mans Rock and Roll coverband Men & a Lady uit Scherpenheuvel (B) steeds in beide categorieën, vakjury en publieksstemmen, zeer hoog te scoren. Ook nu wist de band hoog te scoren bij de publieksstemmen, maar vooral bij de vakjury zorgden de zes podiumbeesten voor een enorm spannend wedstrijdverloop.

Men & a Lady wist in deze BENELUX Grand Finale haar beste optreden ooit neer te zetten. Met o.a. een intens gevoelige eigen interpretatie van het nummer Long As I Can See The Light van Creedence Clearwater Revival waarin de volledige zaal ademloos en muisstil luisterde en de band beloonde met een ovationeel applaus, waarna het optreden uitmondde in een dansend en meezingende massa met de krachtige uitvoeringen van Great Balls Of Fire van Jerry Lee Lewis en de indrukwekkende afsluiter I’ve Got The Music In Me van Kiki Dee. Men & a Lady liet zien en horen dat het een unieke band is zonder zwakke schakels. Elk bandlid krijgt de ruimte om zich op het hoogste niveau te etaleren zonder dat dit ten koste gaat van de band in zijn geheel. De bandleden weten heel ultiem om te gaan met de arrangementen, de dynamiek en de totaalsound van de band in zijn geheel. Met een doordachte repertoirekeuze en een podiumpresentatie met een zeer hoog entertainmentgehalte heeft Men & a Lady een unieke formule ontwikkeld waar we in de komende jaren nog veel van zullen horen. Het bereiken van de BENELUX Grand Finale zal slechts een mooi begin blijken te zijn.

Grote dank aan de vakjury: - Lana Wolf, singer/songwriter, DJ en vocalcoach. - George Konings, producer, singer/songwriter en eigenaar van SoundVision Studio’s in Arnhem. - Voorzitter John Van den Borne, promoter, producer en initiatiefnemer van The Clash of the Cover Bands.

bottom of page