top of page

M&L start nieuwe zomertour


data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Vorig jaar speelden we op oudejaarsavond in Stayen het laatste optreden van onze Let The Good Times Roll-tour.

Met 24 optredens met Men and a Lady en 2 optredens met Ben-Eih & The Horny Horns was 2015 voor een super jaar voor Men and a Lady.

We plukten de vruchten van de finaleplaats die we in 2014 bereikten in The Clash of The Coverbands, de grootste coverband-competitie die er in de lage landen bestaat. Onze deelname leverde ons persaandacht en leuke(re) optredens op. We speelden nu vaker verder van huis (o.a. 3 x in Nederland), we deden een live-performance bij JoeFM en we werden door twee harmonieën gevraagd om samen met hen hun jaarlijkse show te spelen (Kinrooi & Scherpenheuvel). Tegelijkertijd legden we de lat door onze ervaringen in The Clash op alle gebieden hoger, wat maakte dat er harder dan ooit tevoren gerepeteerd werd, maar ook dat de voldoening van al dat repeteren groter was dan voorheen.

Begin 2016 knepen we er even tussenuit. Net zoals vorig jaar hadden we om zovele redenen een rustperiode nodig. Vooreerst waren we allemaal wel toe aan een korte periode zonder optredens. Dat heeft evenwel niet verhinderd dat we al op 05.01.2016 met z’n allen op restaurant zaten om de bakens voor de nieuwe tour, die we de Whole Lotta Shakin’-tour doopten, uit te zetten. Niet lang daarna zaten we al in het repetitiekot om de eerste nieuwe songs uit te proberen. Al snel werd er ook gepraat over nieuwe kostuums, een nieuw logo, deftige bandfoto’s.

Nu, half juni 2016, mogen we zeggen dat we de afgelopen maanden hard gewerkt hebben. Ondertussen zijn er een hoop nieuwe nummers ingestudeerd, zijn zowel de mannen als hun lady vestimentair in het nieuw gestoken, werden er supertoffe bandfoto’s gemaakt (er staan er al drie op de site en de rest volgt!), en hebben we een nieuw logo.

We hebben weer een hele hoop nieuwe en leuke optredens voor de boeg (kijk maar eens bij de tourdata), en het hadden er nog veel meer kunnen geweest zijn, ware het niet dat het soms erg moeilijk blijkt om ons met z’n allen op dezelfde tijd op dezelfde plaats aanwezig te laten zijn.

Op 04.06.2016 had het Walburgfestival in Hamont-Achel de première van onze nieuwe show. Het enthousiaste publiek nam onze zenuwen al snel weg, en de regen hield niemand tegen om er een feest van te maken.

Daarmee is de kop eraf! Laat die (festival)zomer maar komen!

Bewaren

Bewaren

bottom of page